Udstillinger

Installation af ”Mors stel”

Kunstnerinden Lina forklarer installationen af ”Mors stel”: Installationen med mit Mors stel kom i gang, fordi jeg i New York så en lignende installation, og jeg stod der med det smukkeste stel og masser af dejlige minder fra min rigtige gode barndom, og synes det var så trist, at det blot skulle ind og stå i et skab, så jeg skabte det med et skønt gammel bord som var på gården i forvejen og, så købte jeg 3 brugte akvarier som så står på hovedet.

Stellet som hun altid kaldte jesusstellet, og som vi spiste af ved særlige lejligheder så som julen, som min Mor elskede meget højt. Det står sammen med muslingeskaller som bund – fra min ridebane – og så er der også hendes kaffestel, samt barnestel, og hver gang jeg går forbi, så mærker jeg hende meget stærkt, fordi hun var så elskelig.

Det allerbedste er, at jeg får minder frem om hende og min søde Far, når jeg dvæler ved installationen. Måske kan du komme i kontakt med dine egne forældre på din helt egen måde og takke dem for livet.

Et udstillingssted

Linas Murel Jardorfs kunst har sin helt egen sjæl, men det udelukker ikke anden kunst. Stedet kan blive et generøst rum for kunst i det hele taget. Et sted hvor andre kunstnere kan udstille og lade sig inspirere af omgivelserne. Der kan etableres et kunstnerisk fællesskab, der igen kan udvide de muligheder Parkens rammer giver for tilknyttede aktiviteter.

Hjertekloderne

Hjertekloderne bærer hver og en – en dyb energi og lys fra Elverriget, og de løfter energi i rummet og spreder gode stemninger og løfter om lykke i livet. Hjertekloderne er placeret rundt i Parken og kan også købes i mindre udgaver i Parkens butik.