Sponsorprogram

Moder Jord Parken er en selvejende institution, som ligger i Kollerød – på Æbleblomstgård. Gården er ejet af kunstnerinden Lina Murel Jardorf. Lina har stillet jorden og faciliteterne til rådighed for, at Moder Jord Parken kan etableres og blive et sted for refleksion, fornyelse og fordybelse. Alle borgere og dermed offentligheden vil få adgang til herlighederne.

Tiltrængt fysisk og mentalt åndehul i en tid, hvor verden omkring os er i oprør, og vi står i en miljøkrise, der på alle måder udfordrer både mennesker og dyr. Moder Jord Parken er både et konkret bidrag i debatten og et fysisk og mentalt åndehul. Med et sponsorat kan du sætte dit aftryk i Moder Jord Parken og din virksomhed kan hjælpe med at få så mange som muligt til at få en god oplevelse ved at besøge Parken.

En oplevelse, der kan betyde, at man som besøgende reflekterer over, hvor vigtig det er, vi passer på vores Jord, og med den bevidsthed, bringer budskabet videre, så vi kan påvirke så mange som muligt til at tage bedre vare på både sig selv og naturen. Bæredygtighed i praksis.